Dr. Görgényi Ernő honlapja
2024. március 2. Szombat,  Lujza
Főoldalra
 
 

Tisztelt Görgényi Úr! Nyilván sokan örömmel olvasták a Fidesz turisztikai programját. Nyilván számos helyi vállalkozó él, ki jobban, ki kevésbé jobban az idegenforgalomból. Én nem ezek közé tartozom, nekem mezőgazdasági vállalkozásom van. Mire számíthatunk majd mi, helyi termelők egy Fidesz vezette önkormányzattól?

K. János

Tisztelt K. János Úr!

Hetente-kéthetente ismertetjük koplex választási programunk egy-egy fejezetét. Az agrárszakemberek bevonásával kidolgozott mezőgazdasági programunkat már egyeztettük a gyulai kisgazdák egy részével az augusztus 12-i fórumon, hátra van még egy szakmai egyeztetés, és ezt követően a mezőgazdasági programfejezetet is nyilvánosságra hozzuk. Ugyanis én jól tudom, hogy nem mindenki turizmusból él, csak a városvezetés eddig velük nem foglalkozott.

Tisztelettel: Dr. Görgényi Ernő


Kedves Ernő! Gratulálunk mindenhez és támogatni fogunk! Nagyon jó lesz a Civil Program, mi is rengeteg helyen próbálkozunk a nyelvsuli alapítványával, de nagyon kevés dologhoz lehet hozzáférni, illetve megfelelni pályázatoknak. Eredményes munkát kívánunk neked! Angéla és Józsi- DLC Nyelviskola

Szántóné Borbély Angéla

Kedves Angéla, kedves Józsi!

Igazán örülök, ha a Civil Programunk elnyerte tetszéseteket, hiszen Ti igazán tudjátok, hogy mire van szükségük a civil szervezeteknek. Ha a választók is úgy akarják, programunkat meg fogjuk valósítani annak érdekében, hogy a civilek minél könnyebben boldoguljanak!

Üdvözlettel: Ernő


Tisztelt dr. Görgényi Ernő! Végre egy ember, aki nem mellébeszéléssel kezdi politikai pályafutását, csak gratulálni tudok ehhez a honlaphoz! Ön nyilvánosságot teremtett. Ön biztosítja a nyilvánosságot! Gondolatai és ígéretei és tettei innentől számonkérhetőek! Minden politikusnak ajánlom ugyanezt. Kérem, hitelességét őrizze meg, s legyen jó polgármestere városunknak.

Bálint

Kedves Bálint!

Köszönöm biztató szavait! Mint ahogy eddig, ezután is mindig törekedni fogok közügyeink átláthatóságára. Ez mindig is fontos szempont volt számomra, ezért dolgoztam ki 4 éve annak a módját, hogy a képviselői vagyonnyilatkozatok a világhálón is elérhetőek legyenek, és ezért szorgalmaztam folyamatosan, hogy a város szerződései megtekinthetőek legyenek a városi honlapon. Meggyőződésem, hogy a félreértések és a mendemondák legjobb ellenszere a nyilvánosság és a világos, egyenes beszéd.

Üdvözlettel: Dr. Görgényi Ernő


Kedves Ernő fiam! Az öregeket illetően milyen elképzeléseid vannak? Mi úgy érezzük, hogy az önkormányzat és az állam sem fordít ránk minden esetben kellő figyelmet. Rossz megöregendi, nagyon nehéz méltósággal megélni abból a kis nyugdíjból, amit én is kapok. A szüleidet jól ismerem, gratulálok nekik ahhoz, hogy a fiúk ilyen lett, neked pedig kívánom, hogy lehetőséged legyen segítened rajtunk is.

Bandi bácsi

Kedves Bandi bátyám!

Jókívánságait hálásan köszönöm. Attól tartok, hogy az önkormányzat az anyagi gondokon nem sokat tud segíteni, de amit meg lehet tenni, azt meg fogjuk cselekedni. A rászoruló idős embereket a szociális ellátó rendszeren keresztül fogjuk segíteni, fejleszteni fogjuk a szociális gondozói hálózatot. Bár úgy érzem, hogy az ismerősökön, rokonokon keresztül ismerem a nyugdíjasok problémáit, mégis igyekszem ebben az ügyben is folyamatosan tájékozódni. Ebben segítségemre van dr. Szigeti Zoltán Tanulmány a gyulai időskorúakról című könyve is. A könyvben található felmérések megerősítik tapasztalataimat, így sajnos azt is, hogy a gyulai idős emberek problémái között az anyagi gondok után második legtöbbet említett teher a magány és sajnos az élen van a tisztelet hiánya is. Ezért támogatni fogjuk az idős emberek közösségi életét és elvárjuk, hogy a gyulai oktatási intézményekben a nevelés során hangsúlyt fektessenek az idősek tiszteletére.

Jó egészséget kívánok: Dr. Görgényi Ernő


Tisztelt Polgármesterjelölt Úr! A választási körzetében élőként talán másoknál jobban odafigyelek az Ön képviselői tevékenységére. Részben örömmel, részben aggódalommal értesültem arról, hogy Ön lesz a jobboldal polgármesterjelöltje. Örömmel, hiszen ez nyilván eddigi közösségi munkájának az elismerése, aggódalommal, hogy nem megy-e mindez körzeti munkájának a rovására. Egyszóval összegyeztethető lesz-e polgármesterséggel a körzeti képviselőség?

Nagy Károly

Tisztelt Nagy Úr!

Ha a polgármesteri tisztség mellett egyéni képviselőnek is megválasztanak, az szerintem csak előnyös lesz városunkra nézve, hátránnyal pedig nem jár. Mostani ügyvédi hivatásom mellett (melyet a polgármesteri tisztséggel együtt nem gyakorolhatok majd) is elláttam képviselői feladataimat és úgy tűnik, hogy Ön szerint nem rosszul. Polgármesterként semmivel sem lesz kevesebb időm a választókörzetemre, mint eddig. Ugyanakkor eggyel kevesebb képviselői tiszteletdíjat kell kifizetni, hiszen ha a polgármester egyúttal képviselő is, akkor neki nem jár képviselői tiszteletdíj. Így tehát nem 14 képviselő plusz a polgármester, hanem 13 képviselő plusz a polgármester áll majd a város élén.

Tisztelettel: Dr. Görgényi Ernő